вие ја прегледувате страната:

октомври 6, 2023

„САНДЕВО ФЕСТ„

На ден 29.09.2023 година Петок, Општина Чучер Сандево во соработка со „Партизански дом Сандево„ Сандево, се одржа културен, забавно спортски  настан под името „САНДЕВО ФЕСТ„.

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content