вие ја прегледувате страната:

Вториот од планираните 6 настани од областа на спортот во општина чучер сандево

Во категорија:
На 19 Aприл 2023 година се одржа ВТОРИОТ ОД ПЛАНИРАНИТЕ 6  НАСТАНИ ОД ОБЛАСТА НА СПОРТОТ ВО ОПШТИНА ЧУЧЕР САНДЕВО Учесници беа четвртооделенците на нашите училишта ООУ „Кирил и Методиј“ с.Кучевиште и гостите од ООУ „Михаил Грамено“, Брест и ООУ „Александар Урдаревски“, Сандево. Најголеми пофалби до учесниците.  
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content