вие ја прегледувате страната:

Измени и дополнувања на буџетот на Општина Чучер Сандево за 2023

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content