вие ја прегледувате страната:

Прв училишен ден

Во категорија:
Прв училишен ден 🏫
Ден исполнет со впечатоци, возбуда…
Ден кој се памети засекогаш 🎈🎊
Денес милите детски насмевки на првачињата го разубавија нашиот училишен двор☘️🎈🎊🎉🏫
На приемот на првачиња присуствуваше и градоначалникот Сашко Комненовиќ кој им подели сетови училишен прибор🎁
☘️ДРАГИ УЧЕНИЦИ, ПОЧИТУВАНИ РОДИТЕЛИ И НАСТАВНИЦИ ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌНА И УСПЕШНА УЧИЛИШНА ГОДИНА
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content