вие ја прегледувате страната:

17ти Ноември, Денот на Општина Чучер Сандево прославен како што доликува.

Во категорија:

17ти Ноември, Денот на Општина Чучер Сандево прославен како што доликува.


Роденденот на општина Чучер Сандево беше означен со културно забавна програма во салата на општина Чучер Сандево.

На настанот учество земаа: хорот на ООУ „Александар Урдаревски, хорот на ООУ „Св.Кирил и Методиј„, КУД Александар Урдаревски, учениците кои од општината беа наградени за достигнување на регионални, општински и државни натпревари, претставена беше побеничката творба на тема „Мојата општина„, како и Учениците кои учествуваа на настанот Денови на ликовна уметност и беа изложени нивните творби.

 

 

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content