вие ја прегледувате страната:

Како и секоја година така и оваа ја продолжуваме традицијата

Во категорија:
Како и секоја година така и оваа ја продолжуваме традицијата да ги посетиме најмалите , да им ги честитаме празниците , да им ја честитаме новата 2024 година и да им посакаме најпрвин добро здравје а потоа повеќе среќа и успех за сите . СРЕЌНА НОВА ГОДИНА 2024    
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content