вие ја прегледувате страната:

Решение за одобрување проектна програма за изработка на урбанистички проект

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content