вие ја прегледувате страната:

Програма за работа

Решение за одобрување проектна програма за изработка на урбанистички проект

11-128-3_Решение за одобрување ПП 11-133-4_Решение за одобрување ПП 11-274-4_Решение за одобрување ПП-1 11-275-3_Решение за одобрување ПП-1 11-303-4_Решение за одобрување ПП-1 11-134-4_Решение за одобрување ПП 11-304-4_Решение

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content