вие ја прегледувате страната:

БОГ СЕ ЈАВИ – НАВИСТИНА СЕ ЈАВИ

Во категорија:
Денес заедно со верниците на Чучер Сандево присуствував на неколку места каде традиционално се фрлаше крстот во водите по повод големиот христијански празник Богојавление -Водици .
Да се живи и здрави оние кои го фатија крстот .
 
  • Кучевиште: Андреј Киранџиќ
  • Бањани: Каевиќ Филип
  • Глуво: Бојан Јакимовски
  • Горњани: Максим Пислевиќ
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content