вие ја прегледувате страната:

„ДЕНОВИ НА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ“ 2024

Во категорија:

„ДЕНОВИ НА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ„ 2024

07-09 Јуни 2024 година

Место: Манастирот Св.Никита, с.Горњани

Време: од 10:00 до 14:00 часот

Ве покануваме да ни се придружите, да не посетите и да ја видите работата на нашите млади уметници

 

 

Ве очекуваме,

Општина Чучер Сандево                                                 ОЈУ Партизански дом Сандево

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content