вие ја прегледувате страната:

септември 4, 2023

Прв училишен ден

Прв училишен ден Ден исполнет со впечатоци, возбуда… Ден кој се памети засекогаш Денес милите детски насмевки на првачињата го разубавија нашиот училишен двор На

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content