вие ја прегледувате страната:

Јавен увид за Урбанистички проект вон опфат – Г2.1-КП 3481-1 КО Мирковци

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content